Waar moet ik op letten bij het kopen van een opblaasbaar zwembad?

De beste soorten opblaasbare zwembaden zijn gemaakt met een mix van polyvinylchloride (PVC) en rubber. Je zult ook een ruimte willen vinden die ver weg is van scherpe voorwerpen zoals rotsen, bomen en struiken waarvan de puntige uiteinden een snel einde van je dag in het water betekenen. We gaan het niet eens hebben over alle schoonmaak die moet gebeuren nadat een zwembad een lek heeft opgelopen. Veel mensen kijken niet naar de accessoires die bij hun opblaasbaar zwembad horen en dit is een vergissing.

U moet ervoor zorgen dat het zwembad een filterpomp heeft die het water in het zwembad zuivert. Dit zorgt voor een gezonde zwemomgeving en is belangrijk voor uw veiligheid. U moet ook overwegen of er beddengoed is voor de bodem van het zwembad om schade te voorkomen. Als u op zoek bent naar een klein opblaasbaar zwembad zonder toeters en bellen, is het Intex Crystal Blue Opblaasbare Zwembad 45 inch breed wanneer het volledig is opgeblazen en is ontworpen om water 6,5 inch diep te houden, volgens het merk.

Een opblaasbaar zwembad gevuld met bruisend, helder water is een van de meest uitnodigende dingen die je kunt tegenkomen op een warme, zonnige dag. Waar u op moet letten bij het kopen van een opblaasbaar zwembad Bij het zoeken naar het grootste opblaasbare zwembad, zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden. Dit getufte zwembad maakt deel uit van MINNIDIP's nieuwste samenwerking met designerkledingmerk Alice+Olivia, het is voorzien van de „Stace Face print van het merk en is 21 inch diep wanneer opgeblazen, volgens het merk. Moms stelt ook voor dat u de zonering van uw woning bekijkt, zodat u zeker weet dat uw tuin geschikt is voor een opblaasbaar zwembad.

Het regelmatig aftappen van een opblaasbaar zwembad en het een paar uur in de zon laten drogen, zorgt niet alleen voor een nieuwe start wanneer u klaar bent om het bij te vullen, maar is ook essentieel om muggenuitbraken te voorkomen. Accessoires en functies Een waterfiltratiepomp, die helpt het water schoon te houden, is een van de meest populaire elementen in opblaasbare zwembaden. De grootte van uw opblaasbaar zwembad is gebaseerd op de hoeveelheid ruimte die u heeft (zorg ervoor dat er ruimte rond het zwembad overblijft) en waarvoor u van plan bent het te gebruiken (bijvoorbeeld een kinderzwembad of een ruimte voor volwassenen om af te koelen). Hoewel opblaasbare zwembaden het goedkoopste type zwembad op de markt zijn, moet u nog steeds de kosten van waterbehandelingsproducten opzij zetten (chloor, schuimverwijderaar, enz.

Helaas, hoewel de daadwerkelijke installatie-instructies eenvoudig kunnen zijn, zijn er andere overwegingen die u moet aanpakken bij het opzetten van uw opblaasbaar zwembad. Als je de tuin, budget en opslagruimte hebt, kan een opblaasbaar bovengronds zwembad een geweldig lokaal alternatief zijn voor een uitstapje naar het strand. Als je hoopt het waterpark naar je achtertuin te brengen, staat deze Little Tikes-optie op 7 voet hoog en is voorzien van een opblaasbare glijbaan samen met een „rotswand om daarboven te komen. Om de verspreiding van ziektekiemen te helpen voorkomen, moet het water in kleine opblaasbare zwembaden minstens dagelijks worden geleegd, volgens de CDC.

De zijwanden van opblaasbare bovengrondse zwembaden zijn gemaakt van duurzamer gelamineerd PVC om de enorme hoeveelheid water vast te houden. Dit opblaasbare zwembad van 15 meter van Intex is het grootste op deze lijst dat volgens het merk plaats biedt aan maximaal acht personen en meer dan 3.000 liter water kan bevatten. Je kunt een duik nemen zonder te zweten als je het perfecte opblaasbare zwembad hebt dat goed is gemaakt en voldoet aan de behoeften van je achtertuin.