Hoe lang gaan pop-uppools mee?

Opblaasbare zwembaden Deze zwembaden zijn de meest betaalbare optie en zijn super eenvoudig te monteren. Ze zijn vrij delicaat in vergelijking met de andere opties; ze gaan maar tussen de 1 en 5 jaar mee. De gemiddelde levensduur van een bovengronds zwembad op de markt kan na ongeveer 7-15 jaar korter zijn dan u denkt. Als u echter van een kwaliteitsmerk koopt en uw zwembad goed onderhoudt, gaat het vele jaren langer mee dan dat.

Je kunt tenslotte niet veel verwachten als je een stuk rommel koopt en het in de tuin laat roesten. Houd er rekening mee dat de meeste vinylvoeringen tussen 6-9 jaar meegaan, dus als u goed voor uw zwembad zorgt, verwacht dan dat u de voering tijdens de levensduur minstens één keer vervangt. Intex-zwembaden met zachte zijde kunnen ongeveer een tot drie jaar meegaan, terwijl sterkere, duurdere zwembaden van metalen frames tot tien jaar nuttig kunnen blijven. Het kiezen van het juiste bovengrondse zwembad hangt af van uw budget en hoe lang u van plan bent om een zwembad in de buurt te hebben.

Bovengrondse zwembaden van Intex moeten tot acht jaar meegaan, maar uw onderhoudsschema heeft een directe invloed op hun levensduur. Voordat u een bovengronds zwembad aan uw achtertuin toevoegt, vraagt u zich misschien af: „Hoe lang gaan bovengrondse zwembaden mee? De meeste bovengrondse zwembaden zorgen voor zwembadplezier voor minstens 10-20 jaar. Met warmere temperaturen en langere dagen is de zomer binnenkort hier. Dit betekent dat het nu tijd is om je bovengrondse zwembad te halen om de zomer een plons te maken.

Als uw bron voor alles wat met zwembad en zomerplezier te maken heeft, kunnen we u helpen het perfecte zwembad te vinden dat past bij uw stijl, behoeften en primair gebruik. Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele manieren waarop u de levensduur van uw zwembad kunt verlengen. Aluminium zwembaden gaan 12 jaar bovengronds mee, waarvan sommige het 15-jarige cijfer bereiken. U moet de voeringen twee keer vervangen en regelmatig de chemische balans van het water in uw zwembad controleren.

De levensduur van aluminium zwembaden is niet kosteneffectief als u rekening houdt met de installatiekosten. U kunt ook de levensduur van uw bovengrondse zwembad verlengen met ijverig en toegewijd zwembadonderhoud en -onderhoud. Of je nu geïnteresseerd bent in hun levensverwachting omdat je je wilt voorstellen oud te worden met je bovengrondse zwembad of nieuwsgierig bent naar hoe. Afhankelijk van de regio waarin u woont, het gemiddelde klimaat, weersveranderingen en temperaturen, kunt u al dan niet een duurzame harspool hebben.

Deze zwembaden zijn er in verschillende maten, variërend van zwembaden waar je gewoon in kunt duiken waar je een rondje in kunt zwemmen. Deze omvatten de componentmaterialen van het zwembad, hoe het is geïnstalleerd, het klimaat van het gebied en of het zwembad al dan niet goed onderhoud heeft gekregen tijdens zijn levensduur. Speciale aandacht in het productieproces kan nog vijf jaar opleveren, maar deze pools hebben een lage toegangsdrempel, waardoor ze een gemakkelijk doelwit zijn voor ondermaatse fabrikanten. Maar niet roesten is niet hetzelfde als functioneel blijven, daarom moet je overwegen of deze zwembaden langer meegaan dan staal.

Je kunt verwachten dat de vinylvoering van een bovengronds zwembad even lang meegaat als een zwembad in de grond (ongeveer 6-12 jaar), en je moet van plan zijn de voering op dat moment te vervangen. Staal kan de juiste keuze zijn voor uw bovengrondse zwembad vanwege de materiaalsterkte, relatief lagere kosten en roestbestendigheid, maar als u al een aanzienlijke periode stalen artikelen in uw huis heeft gehad, weet u dat ze uiteindelijk roesten. Als het water in uw zwembad ongewijzigd blijft, kunnen scherp vuil en ander opgehoopt afval aan de onderkant krassen op uw voering veroorzaken. Iedereen die geïnteresseerd is in een kortetermijnoplossing die deels een jacuzzi en een deel verheerlijkt bad is, kan binnen 24 uur een opblaasbaar zwembad krijgen en bovengronds zwemmen.

Met een diameter van 30 ft bij 2,5 ft (3,05 m bij 0,76 m) kunt u tot 1.185 liter water in dit bovengrondse zwembad pompen. Tussen het werken voor meer dan een dozijn faciliteiten en het bezitten van een zwembad, draagt hij meer dan tien jaar zwembadervaring.