Hoe lang gaat een coleman bovengronds zwembad mee?

Regelmatig onderhoud en onderhoud van het zwembad levert u 4 tot 5 jaar gebruik op. Deze zijn niet bedoeld als een zwembad voor het leven. Door ze op de juiste manier te bouwen, wordt uw zwembad ook duurzaam en plezierig. De gemiddelde levensduur van een bovengronds zwembad op de markt kan na ongeveer 7-15 jaar korter zijn dan u denkt.

Als u echter van een kwaliteitsmerk koopt en uw zwembad goed onderhoudt, gaat het vele jaren langer mee dan dat. Je kunt tenslotte niet veel verwachten als je een stuk rommel koopt en het in de tuin laat roesten. Houd er rekening mee dat de meeste vinylvoeringen tussen 6-9 jaar meegaan, dus als u goed voor uw zwembad zorgt, verwacht dan dat u de voering tijdens de levensduur minstens één keer vervangt. Als het gaat om jarenlang volhouden en uw gezin plezier blijven brengen, zullen beide merken opvallen.

De ontwerpen zijn eenvoudig op te zetten en te onderhouden; de meeste modellen kunnen in een paar uur door twee personen worden samengesteld. Het enige dat u in de gaten moet houden, zijn de prestaties van de pomp. De Intex heeft de neiging om zwembaden te verkopen met een iets ondermaatse pomp. Je kunt het altijd vervangen door iets dat beter werkt, maar houd daar rekening mee wanneer je je aankoop doet.

Als het gaat om bovengrondse zwembaden, is er geen vaste levensduur. Maar over het algemeen gaan ze niet zo lang mee als ingegraven zwembaden. Dat betekent echter niet dat ze het niet waard zijn om in te investeren. Bovengrondse zwembaden kunnen tussen de 10 en 20 jaar meegaan met de juiste zorg en onderhoud.

Het kiezen van het juiste frame en ontwerp voor uw persoonlijke behoeften helpt ook de levensduur van uw zwembad te verbeteren. Met de eerlijke prijzen, het gemak van installatie en uren gegarandeerd plezier, is een bovengronds zwembad een geweldige manier om te investeren in een zomer vol vreugde. Door simpelweg niet op de rails te zitten, kunt u gelukkig slapen, wetende dat uw zwembad nog vele jaren zal bestaan. Dus hoe lang gaat een bovengronds zwembad mee? Het antwoord is natuurlijk hetzelfde als al het andere nu in de wereld — het hangt ervan af.

Dit zijn niet de meer substantiële bovengrondse zwembaden van hoge kwaliteit, maar ze bestaan wel als u op zoek bent naar een voordelig geprijsd artikel. Bovengrondse zwembaden gaan niet zo lang mee in een omgeving als Central Florida in tegenstelling tot ergens als Zuid-Minnesota. De laatste en belangrijkste manier om de levensduur van uw bovengrondse zwembad te verbeteren, is door uw zwembadvoeringen altijd schoon te maken, te patchen en te repareren. Als moderator van een grote Facebook-groep van eigenaren van bovengrondse zwembaden (46k +), heb ik gelezen over veel mensen die in het noorden wonen en enkele jaren uit hun goedkope Intex soft-side zwembaden komen.

Als het gaat om het kopen van een bovengronds zwembad, zijn Coleman en Intex twee van de allerbeste bedrijven die er zijn. De meeste bovengrondse zwembaden halen hun echte levensduur niet voordat ze worden gekapt door een zeer aanhoudende en vervelende ziekte. Als u nog nooit een zwembadinstallatie hebt gedaan, kan het moeilijk zijn om de aansluitingen strak genoeg te krijgen om lekken te voorkomen. De standaardmodelopties lijken zelden te lekken, maar de Coleman-zwembaden met patrijspoorramen hebben de neiging na een paar jaar te lekken.

Voor degenen die niet van plan zijn duurrecords in te stellen, zal de bovenstaande levensduurgrafiek voor bovengrondse zwembaden redelijk nauwkeurig zijn. Bovengrondse zwembaden die goed zijn geïnstalleerd, gaan over het algemeen langer mee dan zwembaden die off-level of slecht zijn geïnstalleerd. Of u nu een verbouwing, een nieuw zwembad of gewoon wat onderhoudshulp nodig heeft, HomeAdvisor vindt de beste professional voor de klus. Als ik ze zie neerhalen, komt dat meestal omdat de mensen het beu zijn om een zwembad te hebben of iemand er een huis mee heeft gekocht en het niet wil.

Het korte antwoord is dat het afhangt van de kwaliteit van het zwembad en het onderhoudsniveau van de eigenaar.