Hoe bewaar je een opblaasbaar zwembad?

Gebruik een slang om eventuele overgebleven oplossing af te spoelen en laat speelgoed en springkussens in de schaduw liggen om aan de lucht te drogen. Laat zwembadspringkussens pas leeglopen als ze volledig droog zijn. Om te voorkomen dat de zijkanten van een opblaasboot tijdens opslag aan elkaar blijven kleven, bedek het hele oppervlak met een dunne laag talkpoeder of maizena. De meest gebruikelijke manier die de meeste eigenaren van opblaasbare zwembaden gebruiken om hun zwembad op te bergen, is door een vuilnisbak te krijgen die groot genoeg is met een deksel.

Dit is heel eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is je opblaasbare zwembad op de juiste manier laten leeglopen en opvouwen en in de vuilnisbak stoppen en ervoor zorgen dat je het deksel goed sluit. De meeste opblaasbare zwembaden zijn vrij eenvoudig op te bergen. Bewaar eenvoudig alle onderdelen waaruit de structuur van het zwembad bestaat in een plastic afgesloten container. U wilt uiterst voorzichtig zijn met eventuele kleine onderdelen die nodig zijn.

Bewaar ze apart in een plastic zak of container. Laat het zwembad minstens één keer per week schokken. Mogelijk moet u het vaker doen als het chloorgehalte tot bijna nul daalt, of als het water besmet was met dieren of een groot aantal zwemmers. Verhoog het chloorgehalte hoog met 0,2 oz zwembadschok per 100 liter water.

Je kunt ook ongeparfumeerd bleekmiddel gebruiken, met 2,0 oz per 100 liter water. Zorg ervoor dat u gedeeltelijk gebruikte zakken zwembadschokken afsluit, ze stevig vastknipt en opbergt in een plastic container van het type Tupperware. Nogmaals, zoals bij elke chemische stof in het zwembad, lees en volg altijd de aanwijzingen van het productetiket voor hantering, dosering en opslag. Als u voor het eerst een zwembadbezitter bent en dit is de eerste keer dat u het opbergt, vraagt u zich misschien af hoe u een opblaasbaar zwembad voor de winter kunt opbergen.

Het proces omvat eerst het aftappen van het zwembad, het schoonmaken en vervolgens manieren waarop u het zwembad kunt opbergen, zoals in een grote bak, opbergdozen, een opslageenheid, of zelfs gewoon buiten laten als de winters niet zo koud zijn waar je woont. Voor een pint-size zwembad is dit duidelijk. Je kunt je zwembad niet opvouwen om het op te bergen als het vuil is. Zorg er dus voor dat u het leegt en reinigt.

Gezien het feit dat het niet zo moeilijk is om een opblaasbaar zwembad schoon te maken, en de risico's die gepaard gaan met het niet doen, houd ik het zwembad graag schoon en hygiënisch voor mijn gezin en ik. Het goede is dat je dit allemaal gemakkelijk kunt voorkomen door over de juiste apparatuur te beschikken en natuurlijk te weten hoe je je opblaasbare zwembad op de juiste manier opbergt. Voor de meeste opblaasbare zwembaden of plastic kinderzwembaden volgens de hierboven genoemde richtlijnen, moet het water minimaal om de twee weken worden ververst. Dit maakt ze een ruimtebesparende oplossing om uw verschillende zwembaduitrusting en het opblaasbare zwembad zelf op te bergen.

Grotere opblaasbare zwembaden met een filterpomp zullen over het algemeen vuil bevatten dat op de bodem van het zwembad terechtkomt dat de pomp niet oppakt. Naarmate de zomer overgaat naar herfst en uiteindelijk winter, begint het weer merkbaar kouder te worden totdat het tijd is om dat opblaasbare zwembad op te bergen dat steeds minder wordt gebruikt. Om schimmelvorming te voorkomen wanneer het zwembad in opslag is, kunt u overwegen om het opblaasbare materiaal in een netdraagtas op te bergen, zodat het kan ademen. Het drogen van het zwembad verwijdert gewoon de omgeving waar bacteriën in kunnen gedijen, maar er blijven nog steeds bacteriën achter op het opblaasbare zwembad.

Zonder filterpomp zou je nog steeds enkele van de waterbehandelingstechnieken kunnen gebruiken voor het ontsmetten van het water, maar de meeste opblaasbare zwembaden die zonder filterpomp worden geleverd, zijn klein genoeg om schoon te maken met de lege en navulstappen hierboven. Wat betreft het opblaasbare materiaal, rol het op en maak het zoveel mogelijk plat om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Het opblaasbare materiaal, dat over het algemeen van plastic is gemaakt, moet worden opgerold om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Door deze stappen te volgen, zorgt u ervoor dat uw opblaasbare zwembad jaar na jaar in goede staat verkeert.

We raden u ten zeerste aan om deze opbergdozen te kopen, omdat ze de juiste maat hebben om in de meeste opblaasbare zwembaden te passen en u ook uw zwembaduitrusting en chemicaliën erin kunt opbergen. Als u niet al het water afvoert en het zwembad droogt, wordt uw opblaasbare zwembad volgende zomer bedekt met schimmel en meeldauw. .