Hoe zorg je ervoor dat een opblaasbaar zwembad langer meegaat?

Hoe opblaasbaar zwembad te houden Water Clean1 Bedek het zwembad wanneer het niet in gebruik is, 2 Schuim vuil en laat van het oppervlak, 3 Stofzuig de bodem van het zwembad, 4 Laat een olie-absorberende spons in het water, 5 Gebruik chloorlipjes en een dispenser in grotere zwembaden, 6 Zet een voetwasstation in de buurt van het zwembad. Zwembadafdekkingen doen een aantal geweldige dingen voor het onderhouden van een klein zwembad of kinderbad. Eerst en vooral helpen ze puin buiten te houden en kunnen ze helpen dieren ervan te weerhouden met het zwembadwater te knoeien. Stevige afdekkingen helpen ook de verdamping te verminderen, wat behoorlijk merkbaar is in een klein zwembad tijdens de heetste delen van de zomer.

Sommige modellen van Intex of opblaasbare zwembaden hebben afdekkingen beschikbaar die mooi en knus over de bovenkant van het zwembad passen. Een alternatief is om een kleine zonnekap te gebruiken, die ook een beetje warmte aan het water kan toevoegen en het zwemseizoen met een paar weken kan verlengen. In een mum van tijd kun je ook een basiszeil en een paar bungees of gewichten gebruiken om het op zijn plaats te houden. Chloor is ook geen garantie dat uw water 100% veilig is voor gebruik.

Dat komt omdat er hardnekkige bacteriën zijn die zullen overleven in chloorwater. Zelfs als u de juiste hoeveelheid behandeling gebruikt zonder back-up, bent u onveilig. Introduceer dus het geschikte algicide om te helpen bij het bestrijden van dergelijke ziektekiemen. Voeg voor kleine zwembaden chloor toe om het water te ontsmetten als je geen tijd hebt.

De aanbevolen hoeveelheid is een kwart theelepel voor 10 liter water. Evenzo hebben middelgrote opblaasbare zwembaden ongeveer twee en een halve theelepel nodig voor 100 gallons. Je kunt dit ook na enkele weken doen om het zwembad te choqueren. De standaardmeting is een kwart theelepel voor 10 gallons.

Volg bovendien de richtlijnen van de fabrikant in de handleiding. Elke 10 tot 14 dagen is goed. Maar andere uitzonderingen zullen je dwingen om het water vaak te verversen. Bijvoorbeeld, voor zwembaden die u niet reinigt met bleekmiddel om ziektekiemen en bacteriën te doden, voert u het zwembad dagelijks af.

De veiligste tijd om het zwembad te gebruiken na ontsmetting met chloor is wanneer de niveaus vijf ppm zijn. Het bereikt daar ongeveer 24 uur na het proces. De laatste stap is om eenvoudig al het vuil en vuil dat zich in het zwembad heeft opgehoopt op te ruimen. De filterpomp moet hier voor zorgen, maar hij krijgt niet alles.

Door vuil, bladeren en ander vuil uit het zwembad te houden, kan het chloor zijn werk beter doen en langer meegaan. De beste manier om het zwembadwater voor kinderen langer mee te laten gaan, is met een hoes. Verdamping is de grootste waterverspilling, dus het voorkomen ervan is de sleutel tot langdurige zwembadvullingen. Door een beetje chloor en een goed zeil of afdekking te gebruiken, kunt u de waterverversingen verminderen en het zwembad alleen om de week dumpen.

Vergeet allereerst niet om gebruik te maken van een skimmernet voor de waterbehandeling van een kinderbad. Met zijn hulp verwijdert u eenvoudig al het vuil uit het water. Ten tweede, probeer het kinderzwembad na elk gebruik leeg te maken en schoon te maken. Ze zijn klein genoeg om dit dagelijks te doen, en als gevolg daarvan krijg je een constant schoon en ontsmet zwembad voor je kinderen.

Rond de jaren veertig begonnen kleine opblaasbare zwembaden te verschijnen en mensen adopteerden ze snel voor zowel volwassenen als kinderen. Omdat ijs de neiging heeft om uit te zetten bij afkoeling, stollen en vergroten bepaalde zwembadverbindingen die ongedroogde vloeistof vasthouden, waardoor uiteindelijk dure zwembadsanitaire verbindingen worden verbroken. Nogmaals, zoals bij elke chemische stof in het zwembad, lees en volg altijd de aanwijzingen van het productetiket voor hantering, dosering en opslag. Outbax Camping biedt een verscheidenheid aan keuzes voor bovengrondse zwembaden, waaronder het stevige Bestway-zwembad en andere zwembadgerelateerde behoeften.

Ik heb veel geluk gehad met het handhaven van het juiste chloorgehalte zonder het zwembad zo vaak te hoeven schokken. Als u bijvoorbeeld met zwembadchemicaliën werkt, draag dan persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een veiligheidsbril, open slechts één chemische container tegelijk en doe dit op een manier die uw ademhaling, chemische dampen of stof vermijdt. Voor kleinere zwembaden die gemakkelijk te legen en bij te vullen zijn (minder dan 5 voet breed) bekijk mijn artikel How To Clean An Inflatable Pool voor een stapsgewijze handleiding. Natuurlijk is de houdbaarheid en levensduur van elk opblaasbaar zwembad slechts zo goed als de kwaliteit, duurzaamheid en manier van onderhoud.

Als zodanig veroorzaakt een combinatie van omstandigheden, van daling van het chloorgehalte tot pH-stijging en onjuist werkende of defecte zwembadpompen en filters, vrijwel onmiddellijk de verspreiding ervan. Sommige zwembadeigenaren zullen je vertellen dat ze dingen anders doen op basis van ervaring en jarenlange onderdompeling in de zwembadbusiness. Chloor houdt uw zwembad ontsmet, maar door uw water in balans te houden, kan het chloor zijn werk efficiënter doen. Kleine opblaasbare kinderbaden (ongeveer 3 - 5 voet in diameter) kunnen zonder extra behandeling worden gebruikt en na gebruik dagelijks worden geleegd.

Dit helpt het verontreinigingsniveau op een beheersbaar niveau te houden, en het voorkomt ook het risico van scherpe teennagels die uw opblaasbare zwembad doorboren en verpesten. Met deze tips blijft het zwembad van uw kinderen schoon en blijft het water langer fris met een minimum aan inspanning. Ik zou zeggen dat het gebruik van bleekmiddel prima is als je het zwembad daarna grondig spoelt, zodat er geen chemicaliën op de muren achterblijven. Toch moet het niveau in evenwicht zijn om het bleekmiddel het opblaasbare zwembad goed te laten reinigen en langer mee te gaan.

.