Kunt u opblaasbaar zwembad in de zon achterlaten?

Wacht even en probeer het opnieuw. Grotere zwembaden met zachte zijkanten met frames kunnen werken als een normaal bovengronds zwembad, omdat ze meestal worden geleverd met een filter en pomp van de juiste grootte. Voor de meeste opblaasbare zwembaden of plastic kinderzwembaden volgens de hierboven genoemde richtlijnen, moet het water minimaal om de twee weken worden ververst. Als je geen chloor toevoegt om bacteriën te doden, laat je het zwembad om de dag leeglopen.

Stilstaand water zonder chloor kan in slechts 24-48 uur ongezond water worden. Hoe lang kun je water achterlaten in het opblaasbare zwembad? Ververs het water dagelijks voor kleine opblaasbare zwembaden. Grotere opblaasbare zwembaden met onbehandeld water moeten direct na elk gebruik worden afgetapt. Ondertussen kunnen grote opblaasbare zwembaden met behandeld water nog enkele weken worden gebruikt.

Nee, opblaasbare zwembaden hebben geen chloor nodig om schoon te worden gehouden en veilig te gebruiken. Er zijn alternatieve manieren om zwembadwater schoon te houden zonder chloor nodig te hebben. Chloor is echter de meest gebruikelijke manier om eigenaren van zwembaden hun water vrij te houden van schadelijke bacteriën. Dit komt omdat een succesvol behandelplan die vervelende ziektekiemen kan bestrijden, alsof je een zwembad in de grond had.

Een van de gemakkelijkste manieren om een schoon en gezond zwembad te garanderen, is door elke dag voor voldoende circulatie en filtratie te zorgen. Als u echter een van degenen bent die geen idee hebben hoe lang de veiligste tijd is om water in een opblaasbaar zwembad achter te laten, laten we de onderstaande antwoorden ontrafelen. Chloor houdt uw zwembad ontsmet, maar door uw water in balans te houden, kan het chloor zijn werk efficiënter doen. Kleine Intex-patroonfilters bevatten 6 ′ slangen die over de rand van het zwembad kunnen worden gedrapeerd en onder water kunnen worden gehouden met enkelgewichten of een kleine zandzak.

Chloor houdt het zwembadwater ontsmet, maar je moet de juiste waterbalans behouden om het te helpen zijn werk te doen. De beste manier om een constant, consistent chloorgehalte in het zwembad te verkrijgen, is door 1 ″ tabletten of 3 ″ tabletten te gebruiken in een drijvende chlorinator, ook bekend als chloordrijver. Als u geen chemicaliën in het water gebruikt, is het het beste om het water dagelijks af te tappen en daarna het zwembad schoon te maken. Voor kleinere zwembaden die gemakkelijk te legen en bij te vullen zijn (minder dan 5 voet breed) bekijk mijn How To Clean An opblaasbaar zwembadartikel voor een stapsgewijze handleiding.

Misschien wilt u uw opblaasbare zwembad niet dag na dag aftappen, schoonmaken en bijvullen. Kinderen lopen vooral risico vanwege hun onderontwikkelde immuunsysteem, en ook omdat ze enkele van de meest voorkomende gebruikers van opblaasbare zwembaden zijn. Hoewel opblaasbare zwembaden geen chloor hoeven te gebruiken, is dit een van de meest gebruikelijke manieren om zwembadwater hygiënisch en veilig te houden om in te zwemmen. Na uren onderzoek en zelf verschillende dingen uitproberen, heb ik een solide antwoord op opblaasbare zwembadwaterbehandelingen.

Naast het schoon houden van het water, houdt goed uitgebalanceerd en gezuiverd water uw kleine zwembad veilig om te zwemmen.