Hoe lang gaan intex opblaasbare zwembaden mee?

Intex-zwembaden met zachte zijde kunnen ongeveer een tot drie jaar meegaan, terwijl sterkere, duurdere zwembaden van metalen frames tot tien jaar nuttig kunnen blijven. Het kiezen van het juiste bovengrondse zwembad hangt af van uw budget en hoe lang u van plan bent om een zwembad in de buurt te hebben. Intex-pools gaan tussen de 2 en 8 jaar mee, afhankelijk van het merk en model. Intex-pools met metalen frame gaan doorgaans 4 tot 8 jaar mee, terwijl de vinylpools tussen de 2 en 4 jaar meegaan.

U kunt uw Intex-zwembad langer laten meegaan door het op een betonnen pad te plaatsen en de chemicaliën te onderhouden. Bovengrondse zwembaden gaan gemiddeld ongeveer 10 jaar mee. Een probleemloos retourbeleid en vriendelijke technische ondersteuning maken ons de beste plek om online bovengrondse zwembaden te kopen. Ik begreep dat ik gewoon de voldoende hoeveelheid zout aan mijn zwembad toevoegde nadat ik het heb gevuld, de pomp 24 uur laat draaien om hem volledig te laten oplossen en vervolgens het systeem elke dag aanzet voor de voorgestelde hoeveelheid tijd op de timer's nachts, geen chemicaliën meer en een schoon zwembad.

In werkelijkheid zouden deze zwembaden allemaal dichter bij het bereik van 20 jaar of langer meegaan als ze geen roest of corrosie zouden krijgen. Sommige goedkope zwembaden kunnen minder dan 1 dag meegaan als ze niet worden verzorgd, terwijl sommige beter gebouwde zwembaden tot 20 jaar meegaan wanneer ze in het juiste klimaat worden verzorgd. Dit zijn tegenwoordig de toonaangevende merken in de wereld van bovengronds zwembad en leveren producten van hoge kwaliteit. U moet echter voorkomen dat dekzeilen en dekens onder het zwembad worden geplaatst, omdat ze bedekt raken met schimmels en schimmels (ze beschermen de voering ook niet langer dan een jaar).

DE kan worden gekocht bij elke plaatselijke doe-het-zelfwinkel of zwembadwinkel en helpt om het water in een Intex-zwembad sprankelend en helder te houden. De bodem van het zwembad kan ook slijten door veel verkeer, vooral als de grond veel rots onder het oppervlak heeft. Het type zwembad wordt meestal bepaald op het structurele frame omdat u elke gewenste voering, filtersysteem en zwembaddek of ladder kunt toevoegen. Er zijn vier belangrijke soorten bovengrondse zwembaden, waaronder zwembaden met stalen frame, zwembaden met harsframe, hybride zwembaden en opblaasbare zwembaden.

Veel pompen moeten op het zwembadapparatuurkussen worden gemonteerd als ze in een aardbevingsgevoelig gebied zijn geïnstalleerd. Deze maken huurvriendelijke en zeer draagbare opties, en u kunt deze zwembaden gemakkelijk in de winter neerhalen, of wanneer ze niet in gebruik zijn. De robuustere zwembaden met stalen frame werken beter voor volwassenen, of als u een meer permanente installatie wilt zonder de moeite te nemen om een zwembad in de grond te installeren. Dit model is ook een perfect banenbad als een van je bemanning Olympische ambities heeft of als hij het Engelse kanaal oversteekt, wot wot.