Kun je opblaasbaar zwembad op terras plaatsen?

Ja, je kunt een opblaasbaar zwembad op een betonnen plaat plaatsen en is in feite een van de aanbevolen opblaasbare zwembadterreinen om te gebruiken. Als u een opblaasbaar zwembad op een betonnen plaat plaatst, wordt het aanbevolen om een gronddoek te gebruiken om de zwembadfolie te beschermen tegen slijtage en beschadiging. Zwembadpads zijn de beste keuze om onder een opblaasbaar zwembad op beton te plaatsen. Er is een grote verscheidenheid om uit te kiezen, afhankelijk van de vorm en de grootte van uw zwembad.

Een van de grote voordelen van commerciële zwembadpads (ook wel bekend als Gorilla pads) is dat ze zijn gemaakt van extreem sterk materiaal. Ze zijn ongevoelig voor insecten, plantengroei en andere vormen van ongedierte. Ze zijn echter goedkoper dan commerciële zwembadmatten, waardoor ze een van de goedkoopste opvulopties zijn om onder een opblaasbaar zwembad op beton te plaatsen. Een betonplaat varieert tussen 4 en 8 inch in dikte.

Een plaat van 4 inch dik is comfortabel bestand tegen een zwembad dat 1.700 kg per vierkante meter weegt. Het kan dus gemakkelijk een rond zwembad van 18 voet ondersteunen dat 4 voet diep is. Betonplaten met een dikte van 4 inch kunnen comfortabel een zwembad ondersteunen dat 1700 kg per vierkante meter weegt zonder te barsten. Als de dikte van de plaat kleiner is dan dat, is het mogelijk dat deze barst voor dezelfde hoeveelheid zwembadgewicht.

Het plaatsen van een opblaasbaar zwembad op een balkon kan groter zijn dan de hoeveelheid gewicht die het balkon moet bevatten. Een kinderzwembad van typische grootte met ongeveer 198 liter water zou meer dan 1.600 pond wegen. Dit kan overtreffen wat het balkon per vierkante voet kan bevatten. Natuurlijk, ja, je kunt je opblaaszwembad op een betonnen vloer plaatsen.

Inderdaad, het is een van de beste om te gebruiken voor het egaliseren van uw opblaasbare zwembad. Een ander ding dat je onder je opblaasbare zwembad kunt leggen, is een betonnen pad. Ook zij zijn gemakkelijk verkrijgbaar voor aankoop en zijn kosteneffectief. Zorg er echter voor dat het betonnen kussen stevig genoeg is om het gewicht van een met water gevuld opblaasbaar bad vast te houden.

Zorg er daarnaast voor dat het betonnen kussen en uw opblaaszwembad bijna dezelfde afmetingen hebben. Het beste van betonnen pads is dat ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenlocaties. De beste padding voor een opblaasbaar zwembad op beton is een speciaal gemaakt zwembadkussen zoals deze ronde zwembadfolie van Jantens. Flumping zal echter nog steeds zo snel worden verminderd voordat het gewicht van het zwembad verslechtert.

Als u uw zwembad niet goed waterpas maakt, kunt u eindigen met een niet gewaardeerd zwembad omdat een zwembad dat op de juiste manier is geïnstalleerd altijd veilig en leuk is om in te zwemmen. Piepschuimplaten en schuimtegels zijn een andere snelle en goedkope manier om opblaasbare zwembaden waterpas te maken. Hoewel het misschien glad lijkt, is wat beton eigenlijk behoorlijk ruw en kan het scheuren en lekke banden veroorzaken op de bodem van uw opblaasbare zwembad. Als je in het zand moet stappen om bij het zwembad te komen, blijft het aan je voeten plakken en krijg je er een gruizige laag van op de zwembadvloer.

Ze kunnen ook een goedkope en eenvoudige oplossing zijn voor het dilemma van wat u onder uw opblaasbare zwembad op beton moet plaatsen. Een van de vervelende dingen van de opblaasbare zwembaden is dat ze het gras doden, maar als je ze combineert met schuimletters, krijg je een geweldige manier om het zwembad op het terras te zetten. Ik ben het ermee eens dat het zwembad op het terras het gras bespaart en het schuim onder het zwembad zorgt voor comfort voor de voeten van de kleintjes en de knieën van de volwassenen. Als u een gebied met zwembadmatten creëert dat groter is dan het zwembad zelf, kan het ook een comfortabele ruimte bieden om met blote voeten op te lopen.

Zorg er echter voor dat het gras vrij is van puntige bamboestokken of andere scherpe voorwerpen zoals gebroken plastic of glazen om schade aan uw zwembad te voorkomen. Zelfs als hoogwaardige materialen worden gebruikt, verliezen ze na verloop van tijd hun kracht en ondersteunen ze uw opblaasbare zwembad mogelijk niet. De traditionele vilten tapijtvulling wordt niet als effectief beschouwd om te presteren als opvulling voor een opblaasbaar zwembad op beton. Als uw leasemaatschappij zegt dat een klein zwembad niet is toegestaan, wilt u misschien enkele alternatieven bekijken, zoals het creëren van een speelruimte.

.