Hoeveel jaar gaan bovengrondse zwembaden mee?

Een bovengronds zwembad van hoge kwaliteit van Valley Pool %26 Spa moet tussen de 10 en 20 jaar meegaan, afhankelijk van hoe goed u ervoor zorgt. Uw zwembadfolie gaat echter niet zo lang mee als uw zwembad. Neem contact op met een zwembadexpert in onze winkel om te zien of u een nieuwe voering nodig heeft voordat u besluit uw hele zwembad te vervangen. De gemiddelde levensduur van een bovengronds zwembad op de markt kan na ongeveer 7-15 jaar korter zijn dan u denkt.

Wanneer u echter van een kwaliteitsmerk koopt en uw zwembad goed onderhoudt, gaat het vele jaren langer mee dan dat. Je kunt tenslotte niet veel verwachten als je een stuk rommel koopt en het in de tuin laat roesten. Houd er rekening mee dat de meeste vinylvoeringen tussen 6-9 jaar meegaan, dus als u goed voor uw zwembad zorgt, verwacht dan dat u de voering tijdens de levensduur minstens één keer vervangt. Als het gaat om bovengrondse zwembaden, is er geen vaste levensduur.

Maar over het algemeen gaan ze niet zo lang mee als ingegraven zwembaden. Dat betekent echter niet dat ze het niet waard zijn om in te investeren. Bovengrondse zwembaden kunnen tussen de 10 en 20 jaar meegaan met de juiste zorg en onderhoud. Het kiezen van het juiste frame en ontwerp voor uw persoonlijke behoeften helpt ook de levensduur van uw zwembad te verbeteren.

Voordat u een bovengronds zwembad aan uw achtertuin toevoegt, vraagt u zich misschien af: „Hoe lang gaan bovengrondse zwembaden mee? De meeste bovengrondse zwembaden zorgen voor zwembadplezier voor minstens 10-20 jaar. Met warmere temperaturen en langere dagen is de zomer hier binnenkort. Dit betekent dat het nu tijd is om je bovengrondse zwembad te krijgen om de zomer een plons te maken. Als uw bron voor alles wat met zwembad en zomerplezier te maken heeft, kunnen we u helpen het perfecte zwembad te vinden dat past bij uw stijl, behoeften en primair gebruik.

Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele manieren waarop u de levensduur van uw zwembad kunt verlengen. Het belangrijkste verschil in levensduur voor bovengrondse zwembaden komt van de structuur. De meeste bovengrondse constructies zullen naar verwachting 8-15 jaar meegaan, hoewel dat per model sterk kan variëren. Dit is een van die gevallen waarin je zeker krijgt waar je voor betaalt.

Bovengrondse zwembaden gaan niet eeuwig mee. Een bovengronds gemaakt in Noord-Amerika van goede kwaliteit moet tussen de 10 en 20 jaar meegaan. Denk echter niet dat als je zwembad nieuwer is dan dat, het nog steeds goed zou moeten zijn. Omgekeerd, als uw zwembad meer dan 10 jaar oud is, hoeft het mogelijk nog niet te worden vervangen.

Ik heb vaak zwembaden neergehaald en vervangen die niet hoefden te zijn en ook gewoon nieuwe voeringen geïnstalleerd in zwembaden die behoorlijk klaar waren. Zwembaden moeten tussen de zeven en twintig jaar meegaan. De ondersteuning rondom de basis of het dek eromheen en het algehele klimaat bepalen hoe lang uw zwembad meegaat. Bovendien zal de hoeveelheid zorg en onderhoud die van de eigenaar wordt ontvangen de integriteit van het zwembad beïnvloeden.

Bovengrondse zwembaden die goed zijn geïnstalleerd, gaan over het algemeen langer mee dan zwembaden die off-level of slecht zijn geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk op een dag het zwembad naast uw dek moet vervangen, omdat de dekken langer meegaan dan de zwembaden. Alles, van onderhoud tot watercirculatie, hier zijn enkele van de cruciale tips om langer vast te houden aan uw bovengrondse zwembad. Roestige of gecorrodeerde bovenrails op een zwembad kunnen lastig zijn, maar het is meestal niet voldoende reden om het hele zwembad te vervangen.

Bestel vandaag nog uw bovengrondse zwembad met Orange County Pools and Spas, de leider in Hudson Valley op het gebied van zwembadbouw, installatie en reparaties. Voor degenen die niet van plan zijn duurrecords in te stellen, zal de bovenstaande levensduurgrafiek voor bovengrondse zwembaden redelijk nauwkeurig zijn. Een regelmatige onderhoudscontrole van uw voering verhoogt niet alleen de levensverwachting van uw voering, maar ook uw zwembad. Hier zijn drie manieren om uw zwembad in de beste staat te houden, zodat u het meeste uit uw investering kunt halen.

Mijn zwembad heeft een lek 24 ′ ronde is ongeveer halfvol en lekstops voering is 9 jaar oud en gaat het in het voorjaar vervangen, mijn vraag is of ik de moeite moet nemen om het te bedekken en een nieuwe winterhoes te verspillen, ik haal meestal twee seizoenen uit een hoes, dus ik kocht dit jaar een nieuwe, maar ontwikkelde een lek aan het einde van het seizoen. Zwembaden die worden verkocht door discounters met grote dozen zijn meestal zacht en zijn extreem goedkoop en extreem goedkoop gemaakt. Door simpelweg niet op de rails te zitten, kunt u gelukkig slapen, wetende dat uw zwembad nog vele jaren zal bestaan. Investeren in een zwembad voor uw eigendom is een aanzienlijke investering, dus u wilt er zeker van zijn dat u alle ins en outs kent van het bezitten van een bovengronds zwembad.

Als je de juiste bovenrails vindt, ga je er veel voor betalen, maar dat is misschien beter dan een heel nieuw zwembad kopen. .