Waar is de beste plaats om een opblaasbaar zwembad te plaatsen?

Ideale plaatsing van opblaasbaar zwembad De ideale locatie voor een opblaasbaar zwembad is op een stevige, stevige, vlakke ondergrond. De meest voorkomende opblaasbaar zwembad is de tuin op gras voor kleinere opblaasbare zwembaden, en op een geëgaliseerd met zand gevuld oppervlak of betonnen pad voor grotere opblaasbare zwembaden. Zwembadpads zijn de beste keuze om onder een opblaasbaar zwembad op beton te plaatsen. Er is een grote verscheidenheid om uit te kiezen, afhankelijk van de vorm en de grootte van uw zwembad.

Een van de grote voordelen van commerciële zwembadpads (ook wel bekend als Gorilla pads) is dat ze zijn gemaakt van extreem sterk materiaal. Ze zijn ongevoelig voor insecten, plantengroei en andere vormen van ongedierte. Ze zijn echter goedkoper dan commerciële zwembadmatten, waardoor ze een van de goedkoopste opvulopties zijn om onder een opblaasbaar zwembad op beton te plaatsen. Een betonplaat varieert tussen 4 en 8 inch in dikte.

Een plaat van 4 inch dik is comfortabel bestand tegen een zwembad dat 1.700 kg per vierkante meter weegt. Het kan dus gemakkelijk een rond zwembad van 18 voet ondersteunen dat 4 voet diep is. Betonplaten met een dikte van 4 inch kunnen comfortabel een zwembad ondersteunen dat 1700 kg per vierkante meter weegt zonder te barsten. Als de dikte van de plaat kleiner is dan dat, is het mogelijk dat deze barst voor dezelfde hoeveelheid zwembadgewicht.

Een ander ding dat je onder je opblaasbare zwembad kunt leggen, is een betonnen pad. Ook zij zijn gemakkelijk verkrijgbaar voor aankoop en zijn kosteneffectief. Zorg er echter voor dat het betonnen kussen stevig genoeg is om het gewicht van een met water gevuld opblaasbaar bad vast te houden. Natuurlijk, ja, je kunt je opblaaszwembad op een betonnen vloer plaatsen.

Inderdaad, het is een van de beste om te gebruiken voor het egaliseren van uw opblaasbare zwembad. Piepschuimplaten en schuimtegels zijn een andere snelle en goedkope manier om opblaasbare zwembaden waterpas te maken. Hoewel duurder dan zand, is vast schuim nog steeds een stuk goedkoper dan het installeren van permanente pads bovenop een betonnen oppervlak. Beton is een geweldig materiaal om uw opblaasbaar zwembad op te zetten, omdat het meestal 100% waterpas is.

U moet echter een materiaal onder uw opblaasbare zwembad plaatsen om de bodem van het zwembad te beschermen tegen schaafwonden zoals een zeil of vloeronderlaag. Wanneer chloor wordt toegevoegd aan opblaasbaar zwembadwater met ideale pH-waarden, doodt het de meeste ziektekiemen, waaronder E. Hoewel het misschien glad lijkt, is wat beton eigenlijk behoorlijk ruw en kan het scheuren en lekke banden veroorzaken op de bodem van uw opblaasbare zwembad. De eenvoudigste manier om een opblaasbaar zwembad waterpas te maken, is door de hoogste en laagste punten te identificeren en vervolgens de laagste punten te verhogen om overeen te komen met de hoogste.

Hoewel beton een goede basis is voor een opblaasbaar zwembad, kan het ruw zijn en scheuren en lekke banden in het zwembad veroorzaken. Veel nieuwe eigenaren van opblaasbare zwembaden hebben geen idee wat ze onder hun opblaasbare zwembaden moeten plaatsen om ze ontspannender en geruststellend te maken. Het water in zwembaden, zelfs opblaasbare zwembaden, kan zwemmers blootstellen aan recreatieve waterziekten (RWI's) zoals cryptosporidium, dat de belangrijkste oorzaak is van zwembadgerelateerde uitbraken van diarreeziekte. Opblaasbare zwembaden of opblaaszwembaden zoals kinderbaden, peuterbaden en Intex Easy Set-zwembaden zullen goed zijn met tapijt, in elkaar grijpende schuimtegels, commerciële zwembadpads.

Kies een plek in je achtertuin die waterpas staat en weg van bomen, en zorg ervoor dat de grond dicht genoeg is met goede grond voor je opblaasbare zwembad. De meeste opblaasbare zwembaden bestaan uit een polyvinylchloride (PVC) en rubbercomposiet dat is opgebouwd in lagen. Maar laten we eerst eens kijken wat u allemaal in gedachten moet houden bij het beslissen wat u onder uw opblaasbare zwembad wilt plaatsen. Hoe duurzaam uw zwembadlineair is, houdt het niet tegen, dus u moet het risico vermijden dat uw opblaasbare zwembad snel wordt beschadigd tijdens het wassen of schrobben.

Een goed geëgaliseerde betonnen vloer is zeer goedgekeurd voor het installeren van een opblaasbaar zwembad vanwege balans. Hoewel ze een koeldip bieden tegen een redelijke prijs, kunnen opblaasbare zwembaden langer dan een seizoen moeilijk te onderhouden zijn vanwege luchtlekken, wat een veel voorkomende klacht is. Om onder een opblaasbaar zwembad op beton te plaatsen, moet het schuim dik genoeg zijn om ervoor te zorgen dat het stevig is en niet zal verpletteren met het gewicht van het zwembad. .