Welke bovengrondse zwembaden gaan het langst mee?

Of u nu op zoek bent naar een bovengronds zwembad met stalen, hybride of harscomponenten, Backyard Oasis heeft de meest duurzame opties voor elke categorie en elk budget. De gemiddelde levensduur van een bovengronds zwembad op de markt kan na ongeveer 7-15 jaar korter zijn dan u denkt. Als het gaat om bovengrondse zwembaden, is er geen vaste levensduur. Maar over het algemeen gaan ze niet zo lang mee als ingegraven zwembaden.

Dat betekent echter niet dat ze het niet waard zijn om in te investeren. Bovengrondse zwembaden kunnen tussen de 10 en 20 jaar meegaan met de juiste zorg en onderhoud. Het kiezen van het juiste frame en ontwerp voor uw persoonlijke behoeften helpt ook de levensduur van uw zwembad te verbeteren. De levensduur van een zwembad hangt af van de materialen en hoe goed het is onderhouden.

Bovengrondse zwembaden gaan gemiddeld 7 tot 15 jaar mee. Liners moeten doorgaans na 5 tot 9 jaar worden vervangen. Sommige hardzijdige hars- of hybride pools bevatten echter garanties van 20-25 jaar, dus verwacht dat ze langer meegaan dan gemiddeld. Harszwembaden zijn de meest luxueuze en dure, veel meer dan stalen of aluminium zwembaden, maar ze hebben de kortste levensduur.

Uw harszwembad gaat waarschijnlijk tussen de 5 en 10 jaar mee. Zelfs harszwembaden bevatten echter metaal in hun ontwerp, dus ze kunnen uiteindelijk op dezelfde manier roesten als andere soorten bovengrondse zwembaden. Als u geld wilt besparen op kosten vooraf, is een zwembad van glasvezel misschien niet wat u zoekt. Als u echter een zwembad wilt dat heel lang meegaat en u in de loop der jaren duizenden dollars bespaart, is een zwembad van glasvezel uw beste keuze.

Voordat u een bovengronds zwembad aan uw achtertuin toevoegt, vraagt u zich misschien af: „Hoe lang gaan bovengrondse zwembaden mee? De meeste bovengrondse zwembaden zorgen voor zwembadplezier voor minstens 10-20 jaar. Met warmere temperaturen en langere dagen is de zomer binnenkort hier. Dit betekent dat het nu tijd is om je bovengrondse zwembad te halen om de zomer een plons te maken. Als uw bron voor alles wat met zwembad en zomerplezier te maken heeft, kunnen we u helpen het perfecte zwembad te vinden dat past bij uw stijl, behoeften en primair gebruik.

Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele manieren waarop u de levensduur van uw zwembad kunt verlengen. Het zwembad heeft mogelijk een pomp en filters nodig om water te laten circuleren en vuil te verwijderen, evenals chloorlipjes of zout voor zoutwatersystemen. Of u nu een verbouwing, een nieuw zwembad of gewoon wat onderhoudshulp nodig heeft, HomeAdvisor vindt de beste professional voor de klus. Sommige steden hebben een vergunning nodig om een zwembad te installeren, terwijl andere veiligheidseisen hebben die dezelfde zijn als voor grondmodellen.

Of je nu geïnteresseerd bent in hun levensverwachting omdat je je wilt voorstellen oud te worden met je bovengrondse zwembad of nieuwsgierig bent naar hoe lang je de chemicaliën moet kopen, het antwoord zal je misschien verbazen. Deze zwembaden zijn perfect voor werven die ongelijk of hellend zijn, en ze zijn eenvoudig genoeg te monteren dat ze vaak op de markt worden gebracht als geweldige doe-het-zelfzwembaden. Dit kinderzwembad heeft veel leuke accessoires met kinderen in gedachten, waaronder spelletjes, een watersproeier die aan de tuinslang haakt en een landingsmat onderaan de opblaasbare glijbaan. Meestal voorkomend in zwembaden met stalen frame, kan roest de structurele integriteit van de muren beschadigen, waardoor uw zwembad kan instorten.

De Easy Set Pool is niet zo duurzaam als een ingelijst model, maar het gemak van montage en volledigheid van de set zorgen voor een aantrekkelijke, betaalbare optie voor veel mensen. Als je op zoek bent naar iets heavy-duty dat het hele jaar door op zijn plaats blijft, is de Bestway pool met stalen frame een betere gok. Er is een duidelijk verband tussen hoge temperaturen en algengroei, en glasvezelzwembaden zijn het beste om algen op afstand te houden.