Breken bovengrondse zwembaden gemakkelijk?

Bovengrondse zwembaden zullen eerder instorten dan ingegraven zwembaden, maar beide soorten zwembaden kunnen instorten. Als u uw zwembadafdekking niet afvoert, kan het regenwater dat zich verzamelt bevriezen en een ijslaag vormen. Een bovengronds zwembad kan breken of instorten als het niet goed wordt gemonteerd of regelmatig wordt onderhouden. Overvolle zwembaden kunnen druk uitoefenen op het frame en ervoor zorgen dat het instort, terwijl verzwakte bevestigingsmiddelen tot hetzelfde resultaat kunnen leiden, zelfs met weinig water in het zwembad.

Bij permanente wanden bestaat het risico op wanduitval nog steeds. Als de muren onjuist waren gemonteerd, slecht ontworpen of een fout bevatten, zouden ze gemakkelijk kunnen instorten door de kracht van het water dat ze vasthouden. Als zwemmer aan de muur hangt - van binnen of van buiten - kunnen ze per ongeluk de muur naar beneden trekken. Bij de meeste ladders die op de buitenmuur van het zwembad zijn gemonteerd, kan dit zelfs gebeuren door normaal gebruik van de laatste als er te veel belasting op de muur is.

In een extreem geval zal het zwembad instorten door de druk. Als uw bovengrondse zwembad drie centimeter of meer is uitgeschakeld, moet het worden verwijderd, geëgaliseerd en opnieuw worden geïnstalleerd. De gemiddelde levensduur van een bovengronds zwembad op de markt kan na ongeveer 7-15 jaar korter zijn dan u denkt. Als u echter van een kwaliteitsmerk koopt en uw zwembad goed onderhoudt, gaat het vele jaren langer mee dan dat.

Je kunt tenslotte niet veel verwachten als je een stuk rommel koopt en het in de tuin laat roesten. Houd er rekening mee dat de meeste vinylvoeringen tussen 6-9 jaar meegaan, dus als u goed voor uw zwembad zorgt, verwacht dan dat u de voering tijdens de levensduur minstens één keer vervangt. Voordat u uw nieuwe zwembad installeert, moet u op zoek gaan naar een gebied weg van bomen en andere architectuur in de tuin. Zorg er ook voor dat het zwembad professioneel wordt gemonteerd en dat de bevestigingen, evenals de framepanelen, in topvorm zijn.

De advocaten voor letselschade in Dallas van The Queenan Law Firm kunnen mogelijk uw zaak behandelen en u helpen de vergoeding voor uw verwondingen terug te vorderen van de zwembadfabrikanten. Ze kunnen in verschillende mate meegaan, afhankelijk van het materiaalgebruik; je kunt mijn bericht lezen over hoe lang bovengrondse zwembaden meegaan ter referentie. Sommige mensen verwijderen de graszoden niet eens, ze leggen gewoon het zand op het gras en bouwen er het zwembad bovenop. Als u zelf een zwembad wilt nivelleren en installeren, is het belangrijk om alle stappen correct te volgen.

Een van de meest vervelende onderdelen van het bezitten van een zwembad is wanneer het vuil wordt omdat uw pomp niet correct functioneert. Als u of een geliefde gewond is geraakt bij een ongeval met een defect bovengronds zwembad in Texas, praat dan vandaag nog met een Arlington, TX letselschadeadvocaat. Jed bracht elk jaar van 15 - 22 jaar door als badmeester (Rode Kruis) en 17 - 22 jaar als Certified Pool Operator (CPO). Na herhaaldelijk de drempel van de waterhoudende capaciteit van uw zwembad te hebben beledigd, hangen de bevestigingsmiddelen mogelijk alleen door een bedreiging, en zoiets eenvoudigs als springen in het zwembad kan leiden tot het instorten van uw zwembad.

Als uw zwembad is gemaakt van slecht materiaal, kunt u niet verwachten dat het lang meegaat, vooral bovengronds waar de buitenkant wordt blootgesteld aan de elementen. Als uw zwembad 3 inch of meer ongelijk is, is het belangrijk om onmiddellijk te beginnen met het opheffen van het zwembad om schade te voorkomen. Als u dat niet doet, zakt het zand weg met het gewicht van het zwembad en het extra gewicht van uw voeten in het zwembad. Dat gezegd hebbende, moet u meestal uw zwembad aftappen tot minstens 1 tot 4 inch water en dan de tijd nemen om de voering glad te strijken.

U hebt misschien het beste materiaal en monteert het tot in de perfectie en laat uw zwembad toch op het meest ongemakkelijke moment instorten als u de bevestigingen niet regelmatig controleert. Zelfs professionele zwembadinstallateurs krijgen zelden een rond zwembad binnen een inch niveau en slechts ¼ inch voor ovale zwembaden.