Wat zet je onder een opblaasbaar zwembad op gras?

Het plaatsen van een zeil onder het opblaasbare zwembad kan helpen om het gras eronder te beschermen. Als je een bovengronds zwembad hebt en het beste materiaal onder je opblaasbaar zwembad wilt plaatsen, dan zijn in elkaar grijpende schuimtegels de beste keuze. Om te voorkomen dat u elk jaar gras moet repareren, plaatst u een laag zand, kunstgras, nepgras of mulch (met beschermzeil) waar u het zwembad zult hebben. Het gras is een andere veilige optie om onder je opblaasbare bad te plaatsen.

Veel eigenaren van opblaasbare zwembaden plaatsen hun zwembaden liever op een grasveld. Zorg er echter voor dat het gras vrij is van puntige bamboestokken of andere scherpe voorwerpen zoals gebroken plastic of glazen om schade aan uw zwembad te voorkomen. Voordat u beslist wat u onder uw bovengrondse zwembad wilt plaatsen, moet u beslissen waar u uw Intex-zwembad wilt plaatsen. Populaire opties zijn gras, beton, straatstenen, grind, vuil en op dekken, beton is waarschijnlijk de beste optie omdat het meestal 100% vlak en glad is.

Ook kan gras niet door beton en dieren groeien en kunnen insecten er ook niet doorheen beschadigen of graven. Je zou kunnen doen wat boeren doen voor het laagseizoen, plantenbedekkers. Een mengsel van gerst, karmozijnrode klaver en korte bonenfava die in de grond is gekrast, zou dekbescherming bieden. Als je klaar bent om het zwembad naar buiten te halen, maai je het afdekgewas naar beneden en gooi je het op je composthoop voor de tuin.

Deze mengsels bestaan uit planten die gemakkelijk wortel schieten in kale grond, maar niet schadelijk zijn als hun doel eenmaal is voltooid. Massief schuim is een van de meest effectieve isolaties op een betonnen oppervlak. Omdat het gemaakt is van polystyreen of polyurethaan, is het gemakkelijk te snijden en te vormen. Vaste vorm is er in verschillende diktes om aan persoonlijke behoeften te voldoen.

Betonplaten met een dikte van 4 inch kunnen comfortabel een zwembad ondersteunen dat 1700 kg per vierkante meter weegt zonder te barsten. Kies het juiste materiaal en u voorkomt mogelijke problemen en verlengt de levensduur van uw opblaasbare bovengrondse zwembad. Het plaatsen van een zacht oppervlak bovenop het beton minimaliseert de kans dat uw bovengrondse opgeblazen zwembad wordt gescheurd of geschuurd. Je hebt misschien wat geluk door een verhoogd platform van een paar meter te bouwen, maar het nettoresultaat is hetzelfde onder het zwembad.

De tijd die nodig is om veranderingen te zien, hangt af van hoe lang het opblaasbare zwembad op het gras lag en hoeveel schade het zwembad heeft veroorzaakt. Het installeren van een bovengronds zwembad in een natuurgrasveld is geen optie, vooral niet als het water in de zomer moet worden verwijderd. Het oppervlak is echter schurend, dus je hebt nog een vulling nodig om er tussen te leggen en je zwembadfolie. Ze zijn echter goedkoper dan commerciële zwembadpads, waardoor ze een van de goedkoopste opvulopties zijn om onder een opblaasbaar zwembad op beton te plaatsen.

Het andere voordeel van het gebruik van een professioneel zwembadkussen is dat sommige voorgesneden zijn op de grootte van uw zwembad, wat veel tijd en rotzooi bespaart tijdens de installatie. Als de dikte van de plaat kleiner is dan dat, is het mogelijk dat deze barst voor dezelfde hoeveelheid zwembadgewicht. Ongeacht het merk bovengrondse zwembaden dat u heeft of waarin u geïnteresseerd bent, of het nu Intex, Summer Waves, Bestway of anderen zijn, ze lijden allemaal aan dezelfde potentiële fout. Als je een Intex opblaasbaar zwembad of zelfs Summer Waves hebt gekocht, is het specifieke gronddoek vrijwel zeker al in het pakket inbegrepen.

Het hebben van ademend materiaal is niet zo belangrijk voor peddelen en kinderzwembaden, omdat ze vaak maar tijdelijk zijn. Dat gezegd hebbende, als je een bodembedekker gaat planten zoals hierboven voorgesteld, klaver, gerst, klimop, enz., Zorg er dan voor dat je de diameter van de cirkel, vierkant, rechthoek of wat dan ook maakt, al een voet of twee groter dan het zwembad rondom. U moet echter een materiaal onder uw opblaasbaar zwembad plaatsen om de bodem van het zwembad te beschermen tegen schaafwonden zoals een zeil of vloeronderlaag.