Hoe lang kun je water achterlaten in een opblaasbaar zwembad?

Voor de meeste opblaasbare zwembaden of plastic kinderzwembaden volgens de hierboven genoemde richtlijnen, moet het water minimaal om de twee weken worden ververst. Als je geen chloor toevoegt om bacteriën te doden, laat je het zwembad om de dag leeglopen. Zelfs als alle juiste voorzorgsmaatregelen zijn genomen voorafgaand aan de zwemsessie van uw kind, is het nog steeds nodig om het water in uw kinderbad na elk gebruik uit te schakelen. Nadat uw zwembad is afgetapt, zegt Dr.

Orr het volledig schoon te maken, te laten drogen en het vervolgens minstens vier uur in de zon te zetten voordat u het opnieuw gebruikt. U kunt zelfs weken achter elkaar hetzelfde water laten staan. Dit komt omdat een succesvol behandelplan die vervelende ziektekiemen kan bestrijden, alsof je een zwembad in de grond had. Ik denk dat zolang je de insecten en het puin opruimt voordat je het voor de nacht bedekt, elke avond voor de hele week, je in orde zou moeten zijn.

Elke 10 tot 14 dagen komt goed. Maar andere uitzonderingen zullen je dwingen om het water vaak te verversen. Bijvoorbeeld, voor zwembaden die u niet reinigt met bleekmiddel om ziektekiemen en bacteriën te doden, voert u het zwembad dagelijks af. De veiligste tijd om het zwembad te gebruiken na ontsmetting met chloor is wanneer de niveaus vijf ppm bedragen.

Het bereikt daar ongeveer 24 uur na het proces. Nee, opblaasbare zwembaden hebben geen chloor nodig om schoon te worden gehouden en veilig te gebruiken. Er zijn alternatieve manieren om zwembadwater schoon te houden zonder chloor nodig te hebben. Chloor is echter de meest gebruikelijke manier om eigenaren van zwembaden hun water vrij te houden van schadelijke bacteriën.

Zorg er daarom altijd voor dat je het opblaasbare zwembad grondig schoonmaakt en een paar uur in de zon droogt. Leeg en vul het water van kleine zwembaden om de paar dagen om te voorkomen dat u zich zorgen maakt over chemicaliën of het testen van de pH-waarden. Chloor houdt uw zwembad ontsmet, maar door uw water in balans te houden, kan het chloor zijn werk efficiënter doen. Als u behandeld zwembadwater gebruikt, net als in elk ander groot zwembad, hoeft u het water in uw opblaaszwembad niet vaak te verversen.

Kinderen die graag naar de genoemde plaatsen gaan, hebben de meeste kans om water in contact te komen of door te slikken, wat ook het geval is bij het gebruik van opblaasbare zwembaden. De meeste grote opblaasbare zwembaden die chloor nodig hebben om schoon te worden gehouden, zijn prima met slechts enkele chloorlipjes. Het is een veelvoorkomend probleem als het gaat om zwembaden, of ze nu bovengronds, in de grond of opblaasbaar zijn. Het komt het meest voor dat eigenaren van opblaasbare zwembaden een zoutwaterzuiveringssysteem gebruiken, of om het zwembad te legen en bij te vullen als het klein genoeg is.

Om te genieten van de zoetheid van je achtertuin, moet je hem altijd onderhouden, een opblaasbaar zwembad installeren en spelletjes in de achtertuin opzetten. Als u nu een goede behandeling voor het water gebruikt zoals u elk ander groot zwembad zou doen, hoeft u het water niet zo vaak te verversen. Hier is een video met een recensie van het zoutwatersysteem waarnaar ik hierboven heb gelinkt om u een idee te geven van hoe dit zou werken op uw zwembad. Het is ook belangrijk om alle kinderen en water onmiddellijk uit het zwembad te verwijderen als er een ongeval is (vooral van de poepvariëteit).

Als u een zoutwatersysteem gebruikt of uw zwembadwater chloreert, hoeft u het water helemaal niet te verversen. Hieronder laat ik je het stapsgewijze proces zien om chloor en chemicaliën toe te voegen aan een opblaasbaar zwembad, en enkele alternatieven als je dat liever niet doet. Als u in veilig zwembadwater wilt zwemmen, zorg er dan voor dat u uw opblaasbare zwembaden voor en na gebruik goed schoonmaakt.