Hoe lang kun je water achterlaten in een opblaasbaar zwembad?

Voor de meeste opblaasbare zwembaden of plastic kinderzwembaden volgens de hierboven genoemde richtlijnen, moet het water minimaal om de twee weken worden ververst. Als je geen chloor toevoegt om bacteriën te doden, laat je het zwembad om de dag weglopen. Zelfs als alle juiste voorzorgsmaatregelen zijn genomen voorafgaand aan de zwemsessie van uw kind, is het nog steeds nodig om het water in uw kinderbad na elk gebruik uit te schakelen. Nadat je zwembad leeg is, Dr.

Orr zegt om het volledig schoon te maken, te laten drogen en dan minstens vier uur in de zon te zetten voordat je het opnieuw gebruikt. U kunt zelfs weken achter elkaar hetzelfde water laten staan. Dit komt omdat een succesvol behandelplan die vervelende ziektekiemen kan bestrijden, alsof je een zwembad in de grond had. Elke 10 tot 14 dagen is goed.

Maar andere uitzonderingen zullen je dwingen om het water vaak te verversen. Bijvoorbeeld, voor zwembaden die u niet reinigt met bleekmiddel om ziektekiemen en bacteriën te doden, voert u het zwembad dagelijks af. De veiligste tijd om het zwembad te gebruiken na ontsmetting met chloor is wanneer de niveaus vijf ppm zijn. Het bereikt daar ongeveer 24 uur na het proces.

Dus als je een kleiner opblaasbaar waterbad in de achtertuin hebt, kun je het een dag of twee bewaren. Of je kunt hem gewoon legen na gebruik. Als het moeilijk is om het water na gebruik te hanteren, moet u gewoon wat chemicaliën gebruiken en deze langer gebruiken. Ik zou het een keer per week laten leeglopen of nadat je dingen erin begint te zien zweven.

Omdat deze zwembaden klein genoeg zijn om dagelijks bij te vullen, is het niet nodig om het water te beschermen tegen verontreiniging door chemicaliën zoals chloor. Je kunt wekenlang hetzelfde water gebruiken zonder je zorgen te maken over besmetting, omdat een succesvol behandelplan ziektekiemen en bacteriën afweert, net als in zwembaden in de grond. Het is ook belangrijk om onmiddellijk alle kinderen en water uit het zwembad te verwijderen als er een ongeval is (met name van de poepvariëteit). Dit zijn belangrijke overwegingen om in gedachten te houden als u besluit om deze zomer een opblaasbaar zwembad voor de kinderen te hebben, en u anderen die niet in uw huishouden wonen, toestaat om langs te komen en het zwembad te gebruiken.

Veel opblaasbare zwembaden worden geleverd met afdekkingen, zodat u deze in uw voordeel kunt gebruiken om puin en dieren uit het zwembad te houden. De CDC-richtlijnen geven aan dat middelgrote en grotere opblaasbare en plastic zwembaden die niet dagelijks kunnen worden geleegd, filters en geschikte desinfectiesystemen moeten hebben die voldoen aan dezelfde codes en vereisten als grote zwembaden. Je vrije tijd zal goed worden doorgebracht onder onderdompeling in warm water; het helpt je geest en zintuigen in vrede te zijn, omdat water een uitstekende factor is voor ontspanning. Wanneer uw opblaasbare zwembad wordt behandeld met chemicaliën, helpen de chemicaliën de bacteriën in het water te bestrijden, maar het herbergt bacteriën als er geen chemische stof in zit.

Als het dagelijks aftappen, reinigen en bijvullen van een opblaasbaar zwembad niet ideaal voor u is, is het behandelen van het water de oplossing. Iedereen kan een opblaasbaar zwembad gebruiken, zelfs kinderen, en het hebben van een zwembad in je achtertuin zal leuk zijn voor jou en je gezin om meer banden te bevorderen en gekoesterde herinneringen op te bouwen die lang meegaan. Toch moet het niveau in evenwicht zijn om het bleekmiddel het opblaasbare zwembad goed te laten reinigen en langer mee te gaan. Als het allemaal is schoongemaakt, kun je overwegen om het een paar uur in de zon te laten drogen; op deze manier kun je er zeker van zijn dat aanhoudende bacteriën of ziektekiemen verdwijnen onder blootstelling aan hitte.

Hier is een lijst met chemicaliën die kunnen helpen uw zwembadwater in balans te houden en het chloor effectief te laten werken. Of het is superhelder en je ruikt niets (en ziet misschien veel insecten), of er is een zwakke groene lijn bovenaan het zwembad, water heeft een beetje een vijverachtige geur en de basis van het zwembad is een beetje glad. Eerlijk gezegd wil je vooral op zoek zijn naar muggenlarven, omdat ze de neiging hebben om te groeien in stilstaande watermassa's (zelfs zo klein als een emmer). Als u echter niet de voorkeur geeft aan deze methode, zijn andere manieren om het zwembadwater in uw opblaasbare schoon te houden door het zwembad regelmatig bij te vullen of door een zoutwatersysteem te gebruiken dat zowel duurder is dan chloor.

.