Hoe lang gaan tijdelijke bovengrondse zwembaden mee?

Intex-zwembaden met zachte zijde kunnen ongeveer een tot drie jaar meegaan, terwijl sterkere, duurdere zwembaden van metalen frames tot tien jaar nuttig kunnen blijven. Het kiezen van het juiste bovengrondse zwembad hangt af van uw budget en hoe lang u van plan bent om een zwembad in de buurt te hebben. De gemiddelde levensduur van een bovengronds zwembad op de markt kan na ongeveer 7-15 jaar korter zijn dan u denkt. Als u echter van een kwaliteitsmerk koopt en uw zwembad goed onderhoudt, gaat het vele jaren langer mee dan dat.

Je kunt tenslotte niet veel verwachten als je een stuk rommel koopt en het in de tuin laat roesten. Houd er rekening mee dat de meeste vinylvoeringen tussen 6-9 jaar meegaan, dus als u goed voor uw zwembad zorgt, verwacht dan dat u de voering tijdens de levensduur minstens één keer vervangt. Bovengrondse zwembaden van Intex moeten tot acht jaar meegaan, maar uw onderhoudsschema heeft een directe invloed op hun levensduur. Als het gaat om bovengrondse zwembaden, is er geen vaste levensduur.

Maar over het algemeen gaan ze niet zo lang mee als ingegraven zwembaden. Dat betekent echter niet dat ze het niet waard zijn om in te investeren. Bovengrondse zwembaden kunnen tussen de 10 en 20 jaar meegaan met de juiste zorg en onderhoud. Het kiezen van het juiste frame en ontwerp voor uw persoonlijke behoeften helpt ook de levensduur van uw zwembad te verbeteren.

De laatste en belangrijkste manier om de levensduur van uw bovengrondse zwembad te verbeteren, is door uw zwembadvoeringen altijd schoon te maken, te patchen en te repareren. Enkele van de meest voorkomende redenen waarom garanties ongeldig worden verklaard, zijn het langdurig laten lopen van de pomp op een verlengsnoer (meer dan een week), en gophers of zwembadonderhoudsapparatuur die een gat in de voering scheuren. Ze zijn gespecialiseerd in zwembaden van glasvezel, maar hebben diepgaande informatie over alle soorten zwembaden in de grond en voor- en nadelen voor elk type. U moet uw zwembad minstens één keer per week terugspoelen om al het vuil en vuil dat in de filters vastzit te verwijderen.

Als u iets substantiëler wilt, kunt u over het algemeen upgraden naar een 'toegangssysteem', dat stappen bevat die aan de binnenkant van het zwembad naar beneden gaan en bovendien leuningen om te helpen bij het in- en uitstappen van het zwembad. Als u op zoek bent naar een nieuwe, kunt u mijn aanbevelingen bekijken over de beste gids voor bovengrondse zwembaden. Voordelen van dit zwembad zijn echt ongecompliceerd - ze zijn de snelste en goedkoopste optie als het gaat om bovengrondse zwembaden - de opstelling wordt bepaald door hoe goed uw waterdruk is en u kunt gemakkelijk binnen een paar uur zwemmen. U hebt een automatische stofzuiger of een handmatige stofzuiger die over het algemeen wordt meegeleverd bij de aankoop van uw bovengrondse zwembad.

Zodra uw zwembad is geïnstalleerd en u begint te zien waar u hulp bij nodig heeft, kunt u uw apparatuur upgraden of toevoegen. Je kunt het zwembad in de winter verplaatsen, maar het fragmentarische gras zal de volgende keer dat je het zwembad installeert weer afsterven. Voordelen - aanzienlijk sterkere wandpanelen zorgen voor grondkrachten en ze kunnen daarom volledig worden begraven om op een ingegraven zwembad te lijken, en bovendien verkrijgbaar in vrije vorm ontwerpen. Veel pompen moeten op het zwembadapparatuurkussen worden gemonteerd als ze in een aardbevingsgevoelig gebied zijn geïnstalleerd.

Opblaasbare zwembaden die u in grote kistenwinkels vindt, zijn een geweldige tijdelijke optie voor kleine kinderen of als u huurt en geen significante wijzigingen in uw eigendom kunt aanbrengen. U kunt uw pomp en filter niet op een verlengsnoer laten lopen, dus u heeft een permanente elektrische service nodig die naar uw zwembadlocatie loopt. Deze zwembaden zijn vergelijkbaar met de traditionele bovengrondse zwembaden die hierboven zijn besproken, maar ze zullen volledig geïsoleerde wandpanelen hebben die aanzienlijk sterker zijn om de grondkrachten die op de muren duwen te bestrijden.