Hoe lang gaan glasvezelzwembaden mee?

Van de meeste glasvezelzwembaden is bekend dat ze 25-30 jaar meegaan, maar we tillen dat naar een hoger niveau. Onze fabrikant, Narellan Pools, maakt de beste glasvezelzwembaden die er zijn. De structuur van het zwembad gaat net zo lang mee als het huis zeker 50+ jaar. Hoe lang gaan zwembaden van glasvezel mee? De meest duurzame van de drie zwembaden van glasvezel kan meer dan 30 jaar meegaan.

In tegenstelling tot de bovenstaande twee zwembadtypen, hoeven ze het interieur niet opnieuw op te knappen of de voering te vervangen. Hoe lang een zwembad van glasvezel meegaat, hangt af van twee belangrijke dingen: een gerenommeerde fabrikant en hoe goed de installatie is. De meest opvallende glasvezelzwembadbedrijven gebruiken hoogwaardige materialen en bieden royale garanties die u dekken in geval van onvoorziene schade aan het zwembad. Andere zwembaden van glasvezel worden vaak geschat om met de juiste zorg 25 jaar of langer mee te gaan.

Narellan Pools gaat nog een stap verder en integreert hoogwaardige gebouwen en rigoureuze testpraktijken in elke pool die we produceren. Als zodanig wordt verwacht dat Narellan Pools tussen de 30 en 50 jaar meegaan met de juiste zorg en onderhoud. Wanneer u investeert in een glasvezelzwembad van Narellan Pools, investeert u in een leven vol oneindige watervreugde. Een zwembad met een vinylvoering moet elke 5 tot 9 jaar worden vervangen, wat een aanzienlijke vergoeding is bovenop de chemicaliën, elektriciteit en andere onderhoudskosten.

Betonnen zwembaden zijn poreus waardoor ze vatbaar zijn voor algen en bacteriën, wat betekent dat er meer geld wordt uitgegeven aan elektriciteit en chemicaliën. En zoals eerder vermeld, is het de gelcoating die glasvezel ook beter bestand maakt tegen zwembadalgen en minerale schilfering. Sinds hun debuut in de late jaren 60 hebben glasvezelzwembaden de markt verstoord en bieden ze een „groener alternatief voor het traditionele betonnen zwembad. Als u op zoek bent naar een duurzaam en onderhoudsarm zwembad met minimale levensduurkosten, zijn glasvezelzwembaden echt de beste.

Net als bij een auto is het belangrijk om uw zwembad te onderhouden met de speciaal daarvoor ontworpen producten en apparatuur om hem optimaal te laten draaien en een lange levensduur te garanderen. Als u het zwembad van een kwaliteitsfabrikant koopt, het op de juiste manier laat installeren en ervoor zorgt, zou u geen grote problemen moeten hebben met uw glasvezelzwembad. De fabrikant moet materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken en elke zwembadschaal grondig inspecteren voordat deze wordt verzonden. Zorg ervoor dat u deze niveaus regelmatig test, want chemische onbalans kan schadelijk zijn voor uw zwembad en uw reinigingsapparatuur.

De fabrikant van uw zwembad moet hoogwaardige materialen gebruiken en elke zwembadschaal grondig inspecteren voordat deze wordt verzonden. Betonnen zwembaden zijn berucht vanwege krimpscheuren, dit kan gebeuren wanneer ze voor het eerst worden geplaatst, als er overtollig water in de betonmix zit, of intense temperaturen en wind.