Hoe lang gaat een aluminium bovengronds zwembad mee?

Levensduur van aluminium zwembaden Aluminium zwembaden zijn vaak duurder, maar ze gaan ongeveer even lang mee als staal en kunnen op dezelfde manier eroderen. U kunt ook verwachten dat uw aluminium zwembad tussen de 15 en 20 jaar meegaat. Als je er goed voor zorgt, moet je aluminium zwembad lang meegaan. Als het gaat om bovengrondse zwembaden, is er geen vaste levensduur.

Maar over het algemeen gaan ze niet zo lang mee als ingegraven zwembaden. Dat betekent echter niet dat ze het niet waard zijn om in te investeren. Bovengrondse zwembaden kunnen tussen de 10 en 20 jaar meegaan met de juiste zorg en onderhoud. Het kiezen van het juiste frame en ontwerp voor uw persoonlijke behoeften helpt ook de levensduur van uw zwembad te verbeteren.

De gemiddelde levensduur van een bovengronds zwembad op de markt kan na ongeveer 7-15 jaar korter zijn dan u denkt. Wanneer u echter van een kwaliteitsmerk koopt en uw zwembad goed onderhoudt, gaat het vele jaren langer mee dan dat. Je kunt tenslotte niet veel verwachten als je een stuk rommel koopt en het in de tuin laat roesten. Houd er rekening mee dat de meeste vinylvoeringen tussen 6-9 jaar meegaan, dus als u goed voor uw zwembad zorgt, verwacht dan dat u de voering tijdens de levensduur minstens één keer vervangt.

Aluminium zwembaden gaan 12 jaar boven de grond mee, waarvan sommige het 15-jarige cijfer bereiken. U moet de voeringen twee keer vervangen en regelmatig de chemische balans van het water in uw zwembad controleren. De levensduur van aluminium zwembaden is niet kosteneffectief wanneer u rekening houdt met de installatiekosten. Voordat u een bovengronds zwembad aan uw achtertuin toevoegt, vraagt u zich misschien af: „Hoe lang gaan bovengrondse zwembaden mee? De meeste bovengrondse zwembaden zorgen voor zwembadplezier voor minstens 10-20 jaar.

Met warmere temperaturen en langere dagen is de zomer hier binnenkort. Dit betekent dat het nu tijd is om je bovengrondse zwembad te krijgen om de zomer een plons te maken. Als uw bron voor alles wat met zwembad en zomerplezier te maken heeft, kunnen we u helpen het perfecte zwembad te vinden dat past bij uw stijl, behoeften en primair gebruik. Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele manieren waarop u de levensduur van uw zwembad kunt verlengen.

Bovengrondse zwembaden gaan niet eeuwig mee. Een bovengronds gemaakt in Noord-Amerika van goede kwaliteit moet tussen de 10 en 20 jaar meegaan. Denk echter niet dat als je zwembad nieuwer is dan dat, het nog steeds goed zou moeten zijn. Omgekeerd, als uw zwembad meer dan 10 jaar oud is, hoeft het mogelijk nog niet te worden vervangen.

Ik heb vaak zwembaden neergehaald en vervangen die niet hoefden te zijn en ook gewoon nieuwe voeringen geïnstalleerd in zwembaden die behoorlijk klaar waren. Mijn vader wil een oud zwembad krijgen met deuken en roestgaten, de man van wie hij het wil krijgen, zei dat hij 2 of meer voeringen erin heeft gedaan, is het veilig om neer te halen. Speciale aandacht in het productieproces kan nog vijf jaar opleveren, maar deze pools hebben een lage toetredingsdrempel, waardoor ze een gemakkelijk doelwit zijn voor ondermaatse fabrikanten. Het kiezen van welk type zwembad u wilt kopen is een grote beslissing en u moet zo goed mogelijk geïnformeerd zijn over de levensverwachting en kosten van onderhouds- en vervangingsonderdelen bij het nemen van die beslissing.

Bovengrondse zwembaden zijn er in verschillende vormen, maten en prijsklassen, waardoor ze een vergelijkbaar alternatief zijn voor in grondzwembaden. Het is bekend dat bovengrondse zwembaden problemen hebben met een slechte watercirculatie, wat leidt tot algenopbouw. Mijn zwembad heeft een lek 24 ′ ronde is ongeveer halfvol en lekstops voering is 9 jaar oud en gaat het in het voorjaar vervangen, mijn vraag is of ik de moeite moet nemen om het te bedekken en een nieuwe winterhoes te verspillen, ik haal meestal twee seizoenen uit een hoes, dus ik kocht dit jaar een nieuwe, maar ontwikkelde een lek aan het einde van het seizoen. Unlevel water in een zwembad ziet er misschien niet uit alsof het schade kan aanrichten, maar het kan ernstige en dure problemen veroorzaken waar je niet mee wilt omgaan.

Bovengrondse zwembaden gaan niet zo lang mee in een omgeving als Central Florida, in tegenstelling tot ergens als Zuid-Minnesota. Bestel vandaag nog uw bovengrondse zwembad met Orange County Pools and Spas, de leider in Hudson Valley op het gebied van zwembadbouw, installatie en reparaties. De belangrijkste vraag die je moet stellen is niet hoe je een opblaasbaar zwembad moet beschermen, maar of je er in de eerste plaats een moet krijgen. De vindingrijkheid van dit ontwerp is dat de harde hars wordt gebruikt voor de delen van het zwembad die worden blootgesteld aan direct zonlicht en warmte, terwijl het staal uitsluitend wordt gebruikt voor de structuur van het zwembad.

Als u op zoek bent naar een nieuwe, kunt u mijn aanbevelingen bekijken over de beste gids voor bovengrondse zwembaden. Staal is van nature stijf en taai en biedt de structurele integriteit die nodig is om de duizenden liters water in een zwembad vast te houden. Als moderator van een grote Facebook-groep van eigenaren van bovengrondse zwembaden (46k +), heb ik gelezen over veel mensen die in het noorden wonen en enkele jaren uit hun goedkope Intex soft-side zwembaden komen. Zwembaden met stalen frame zijn gemaakt van een aantal verschillende metalen, waaronder zink, aluminium en gegalvaniseerd staal.

.