Kun je water houden in een opblaasbaar zwembad?

Je kunt ook ongeparfumeerd bleekmiddel gebruiken, met 2, 0 oz per 100. Laat het zwembad minstens één keer per week schokken. Mogelijk moet u het vaker doen als het chloorgehalte tot bijna nul daalt, of als het water besmet was met dieren of een groot aantal zwemmers. Verhoog het chloorgehalte hoog met 0,2 oz zwembadschok per 100 liter water.

Je kunt ook ongeparfumeerd bleekmiddel gebruiken, met 2,0 oz per 100 liter water. Zorg ervoor dat u gedeeltelijk gebruikte zakken zwembadschokken afsluit, ze stevig vastknipt en opbergt in een plastic container van het type Tupperware. Nogmaals, zoals bij elke zwembadchemische stof, lees en volg altijd de aanwijzingen van het productetiket voor hantering, dosering en opslag. Het bleekmiddel dat wordt aanbevolen voor zwembaden is chloor.

Als u uw kleine opblaasbare zwembad niet vaak wilt legen en bijvullen, is dit een optie. Meestal zijn grotere opblaasbare zwembaden het meest ideaal om chloor te gebruiken. Als u echter niet de voorkeur geeft aan deze methode, zijn andere manieren om het zwembadwater in uw opblaasbare schoon te houden, door het zwembad regelmatig bij te vullen of door een zoutwatersysteem te gebruiken dat zowel duurder is dan chloor. Wanneer chloor wordt toegevoegd aan opblaasbaar zwembadwater met ideale pH-waarden, doodt het de meeste ziektekiemen, waaronder E.

Coli, in minder dan een uur. Omdat het filter verontreinigingen uitwerkt, zorgt het ontsmetten van uw zwembad er daarna voor dat het water wordt gedesinfecteerd. De CDC-richtlijnen geven aan dat middelgrote en grotere opblaasbare en plastic zwembaden die niet dagelijks kunnen worden geleegd, filters en geschikte desinfectiesystemen moeten hebben die aan dezelfde codes en vereisten voldoen als grote zwembaden. Afgezien daarvan zullen kleinere opblaasbare zwembaden zoals kinderzwembaden waarschijnlijk besmet raken met bacteriën en ziektekiemen.

Voor de meeste opblaasbare zwembaden of plastic kinderzwembaden volgens de hierboven genoemde richtlijnen, moet het water minimaal om de twee weken worden ververst. Het is NIET veilig om ontsmettingsmiddel aan water toe te voegen in kleine opblaasbare of plastic kinderzwembaden en waterglijbanen. De gezondheid van uw gezin komt in gevaar als het water in uw opblaaszwembad besmet is met ziektekiemen en bacteriën, dus zorg ervoor dat het schoon blijft. Als u geen chemicaliën in het water gebruikt, is het het beste om het water dagelijks af te tappen en daarna het zwembad schoon te maken.

Eerst en vooral helpen ze puin buiten te houden en kunnen ze helpen dieren ervan te weerhouden met het zwembadwater te knoeien. Ook al kunt u al deze dingen hierboven doen; het testen en aanpassen van de pH-waarde, het handhaven van een constant chloorgehalte en misschien zelfs het filteren van het kinderzwembadwater, er komt een tijd in het onderhoud van een klein zwembad of kinderbad dat je echt het zwembad moet aftappen en opnieuw moet beginnen. Omdat deze zwembaden klein genoeg zijn om dagelijks bij te vullen, is het niet nodig om het water te beschermen tegen verontreiniging door chemicaliën zoals chloor. Het regelmatig aftappen van een opblaasbaar zwembad en het een paar uur in de zon laten drogen, zorgt niet alleen voor een nieuwe start wanneer u klaar bent om het bij te vullen, maar is ook essentieel om muggenuitbraken te voorkomen.

Een breed scala aan gezondheidsrisico's houdt verband met stilstaand water, vooral dat het een broedplaats kan zijn voor bacteriën en insecten zoals muggen. Chloor houdt het zwembadwater ontsmet, maar je moet de juiste waterbalans behouden om het te helpen zijn werk te doen.