Hoe lang gaan geprefabriceerde zwembaden mee?

Van de meeste glasvezelzwembaden is bekend dat ze 25-30 jaar meegaan, maar we tillen dat naar een hoger niveau. Onze fabrikant, Narellan Pools, maakt de beste glasvezelzwembaden die er zijn. De structuur van het zwembad gaat net zo lang mee als het huis zeker 50+ jaar. Hoe lang gaan zwembaden van glasvezel mee? De meest duurzame van de drie zwembaden van glasvezel kan meer dan 30 jaar meegaan.

In tegenstelling tot de bovenstaande twee zwembadtypen, hoeven ze het interieur niet opnieuw op te knappen of de voering te vervangen. Hoe lang een zwembad van glasvezel meegaat, hangt af van twee belangrijke dingen: een gerenommeerde fabrikant en hoe goed de installatie is. De meest opvallende glasvezelzwembadbedrijven gebruiken hoogwaardige materialen en bieden royale garanties die u dekken in geval van onvoorziene schade aan het zwembad. Sinds hun debuut in de late jaren 60 hebben glasvezelzwembaden de markt verstoord en bieden ze een „groener alternatief voor het traditionele betonnen zwembad.

Door hun hoge treksterkte kan het zwembad buigen zonder het risico van scheuren en dus grondbewegingen en intense temperaturen mogelijk maken. Als het niet regelmatig wordt onderhouden, kan het oppervlak van het zwembad in gevaar komen, wat resulteert in veel reparatiekosten. Glasvezelzwembaden vormen een van de snelst groeiende segmenten van de zwembadindustrie, en er zijn studies om dit te bewijzen. Een derde factor is hoe goed u voor uw investering zorgt, maar dit geldt echt voor alle pools, ongeacht het type waarmee u besluit te gaan.

Glasvezelzwembaden zijn flexibel in vergelijking met betonnen zwembaden, en daarom zijn ze bijna immuun voor scheuren. Met de vooruitgang in de zwembadindustrie zijn er meerdere soorten zwembaden waaruit u kunt kiezen om in uw achtertuin te installeren. Een zwembad van glasvezel is echt uw beste optie als u op zoek bent naar een duurzaam, onderhoudsarm zwembad met minimale levensduurkosten. Je hoeft een zwembad van glasvezel niet opnieuw te pleisteren zoals je zou doen met beton, en je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen van vinyl.

En als u zich helemaal geen zorgen wilt maken over onderhoud, huur dan een zwembadonderhoudsprofessional in om u te helpen uw investering te beschermen. Betonnen zwembaden hebben twee circulaties per dag nodig, wat in de loop van de tijd veel extra energie kan opleveren. Volgens een studie in opdracht van Pool %26 Spa News nemen glasvezelzwembadinstallaties in bijna elke regio in de Verenigde Staten toe. Hoewel er geen grote veranderingen in uw zwembad mogen zijn, kan de felle kleur vervagen (dit hangt ook af van de kleur van het zwembad).

Voortijdige of ongelijkmatige vervaging van het gelcoatoppervlak van glasvezelzwembaden is bijna altijd te wijten aan onjuiste verzorging van de waterchemie van het zwembad. Zelfs 20 jaar na installatie moet de gelcoat van uw glasvezelzwembad er nog steeds uitstekend uitzien als deze op de juiste manier wordt vervaardigd en goed wordt onderhouden.