Welk opblaasbaar zwembad is het beste?

Bestway claimt een eenvoudige installatie voor dit zwembad, waarvoor alleen vlakke grond en een luchtpomp nodig zijn (die niet is inbegrepen). Recensenten benadrukken het advies om te beginnen met opblazen op een vlakke ondergrond, anders zit het zwembad niet gelijkmatig of vult het niet goed. Met 10 voet breed en 30 inch diep is het een goede maat voor volwassenen en kinderen om te loungen en te zwemmen. Een ingebouwde afvoer voor stroomregeling maakt het verwijderen eenvoudig.

Ook inbegrepen is een filterpomp en patroon om reinheid te behouden. Nou, in tegenstelling tot andere opblaasbare zwembaden, die hier en daar in de zomer een paar dagen bedoeld zijn, is dit een zwembad dat echt is gebouwd om lang mee te gaan. Het is gemaakt van een duurzaam, maar toch lichtgewicht PVC-materiaal dat scheurbestendig is en niet vervaagt door blootstelling aan UV-zon, waardoor het jarenlang meegaat. Deze zwembadset wordt ook geleverd met een unieke 530 gallon filterpomp en filterpatroon, zodat het echt schoon blijft in plaats van het vuil gewoon schoon te spoelen.

Als je klaar bent voor het seizoen (of gewoon de dag), bevestig je gewoon een slang aan de afvoerklep van het zwembad en laat al het water snel weglopen. Met 13 voet x 33 inch heeft het genoeg ruimte voor een gezin om comfortabel rond te zwemmen, of voor één volwassene om volledig te loungen. Hoe dan ook, Bestway zou je go-to moeten zijn als je een opblaasbaar zwembad met weinig gedoe voor volwassenen wilt dat je volgende zomer in de buurt wilt houden. Dit Members Mark-zwembad, met 120 ″ x 110 ″ x 18 ″, past comfortabel op ten minste twee volwassenen of 3-5 kinderen, wat bewijst dat je de traditionele vorm niet nodig hebt om veel ruimte te krijgen.

Ruim, stevig en met een snelle schoonmaaktijd is het opblaasbare zwembad van Member Mark de juiste keuze als u op zoek bent naar een zwembad dat een paar deuken kan verdragen. Maar dat is een goede zaak, want de Intex wordt geleverd met vier ingebouwde stoelen, compleet met rugleuningen voor maximaal comfort, en voldoende ruimte in de 90 x 6 x 26 inch ruimte om geen voeten te slaan met uw andere zwembadgasten. Het is zeker groter, dus het werkt misschien niet goed voor krappe ruimtes. Een ander leuk detail is dat de muren 1,5 voet hoog zijn, wat duidelijk volwassenen in gedachten heeft.

Een elektrische luchtpomp is niet inbegrepen, maar het goede nieuws is dat je hem vanwege zijn formaat zelfs kunt opblazen met een haardroger om af te koelen. Voor een snelle tropische vakantie in uw eigen huis, kunt u een fruitig drankje drinken en een duik nemen in dit stijlvolle Minnidip-zwembad. In de afgelopen jaren hebben reisbeperkingen als gevolg van COVID-19 veel ouders gedwongen experts te worden in het vinden van ideeën voor gezinsvakanties waarbij niet naar de meest populaire vakantiebestemmingen voor het gezin moet worden gereisd. Inflatie heeft ook zijn tol geëist, waardoor veel gezinnen gedwongen werden om verblijven in de achtertuin te kiezen tijdens meer verre zomervakanties.

Marshmallows roosteren boven de vuurplaats, buitenfilms kijken op het grote scherm onder de sterren en spetteren in een opblaasbaar zwembad zijn allemaal geweldige manieren om de zomer speciaal te laten voelen, zelfs als je geen epische reis maakt. Omdat een zwembad in de achtertuin het middelpunt kan worden van een zomerverblijf, bent u misschien geïnteresseerd om te weten dat sommige opblaasbare zwembaden bijna net zo groot zijn als een gemiddeld bovengronds zwembad. Het 18 voet Intex-zwembad arriveert in een gigantische doos met een zwembadladder (montage vereist), een zeil voor de grond, pompen en buizen voor waterfiltratie, het zwembad zelf en een elektronische luchtpomp. Intex maakt een verscheidenheid aan gigantische opblaasbare zwembaden onder het Easy Set-label.

Als je er de buitenruimte voor hebt, ga dan voor de grootste en beste van hen, die 18 voet breed en vier voet lang is. Groot genoeg voor een achtpersoons zwembadfeest, dit gigantische opblaasbare zwembad is in feite het equivalent van een full-size bovengronds zwembad, behalve dat je het gemakkelijk zelf kunt opzetten en het meerdere zomers kunt gebruiken als je er goed voor zorgt. Het 18-voet Intex Easy Set opblaasbare zwembad wordt geleverd met een gronddoek, vuilafdekking, luchtpomp, elektrische filterpomp, een zwembadladder (ja, hij is groot genoeg dat je een ladder nodig hebt) en is gemaakt van supersterk PVC-plastic. De bovenste ring is opblaasbaar en de rest van het zwembad is zelfrijzend als je water toevoegt (de watercapaciteit is 5.455 gallons).

De hele lijn Intex Easy Set-pools is uw aandacht waard. Als het 18 voet zwembad te groot of te duur (of uitverkocht) is, zijn er ook opties van 15 voet, 12 voet, 10 voet, acht voet en zes voet beschikbaar. Ook van Intex is dit opblaasbare zwemcentrum voor loungebad perfect voor kleine kinderen die willen spetteren en spelen, of voor iedereen die wil ontspannen en koel wil blijven met minimale inspanning. De vier stoelen met ingebouwde rugleuningen zijn geweldig om te loungen of toezicht te houden op kleintjes, en de twee drinkhouders zijn een leuke touch.

Dit opblaasbare kinderzwembad bevat 265 liter water (ongeveer 14 inch diep) en is een vierkant ontwerp van 90 inch bij 90 inch, met 26-inch hoge stoelruggen op elke hoek. Dit rechthoekige opblaasbare zwembad van AIRSO meet 118 inch lang, 72 inch breed en 22 inch diep. Dit opgeblazen zwembad is groot genoeg voor het hele gezin om in te loungen met een watercapaciteit van 162 gallon en biedt plaats aan maximaal twee volwassenen en vier kinderen. Het is veel dikker dan velen op de markt, waardoor het een slimme keuze is voor waterminnende gezinnen die van plan zijn veel tijd door te brengen met spetteren.

Versla de hitte met dit oversized opblaasbare watermeloen kinderzwembad van Xflated, dat zwemmen nog leuker maakt. Ontworpen om er net zo uit te zien als de zoete zomertraktatie, heeft dit opblaasbare zwembad van 45 inch bij 10,5-inch voldoende ruimte voor maximaal vijf kinderen. Het is gemaakt van PVC en wordt geleverd met een reparatiepatch voor het geval iemand hem doorprikt. Recensenten vinden het geweldig dat de drie afzonderlijke watermeloenringen gemakkelijk op te blazen zijn.

Het centrale zwembad kan tot 89 liter water bevatten. Hij bevat 14 liter water en heeft een gewatteerde bodem voor extra comfort. Zet hem op het gras, of gebruik hem als vlotter in een ander zwembad zodat je peuter erin kan drijven. Een vijfsterrenrecensie zegt: „Ik hou echt van dit kleine zwembad omdat het materiaal dik, niet dun is en wat hitte kan weerstaan.

Een ander merkt op dat het „heel gemakkelijk op te blazen en „absoluut schattig” is. En als het tijd is om je opblaasbare zwembad op te zetten, zegt Dick dat hij een gebied moet vinden dat groot genoeg is dat vrij is van rotsen, stokken of andere materialen die het zwembad kunnen doorboren. Een geweldige optie voor twee broers en zussen die weigeren te delen, of de ene gebruiken voor een zwembad en de andere vullen met ballen of zand voor een mini-strand. Word blij met dit smileyzwembad, het is perfect geschikt voor één volwassene om in te loungen of voor baby's om rond te spetteren.

Voordat u een opblaasbaar zwembad koopt, is het belangrijk om een paar factoren in overweging te nemen, zoals wie het gaat gebruiken, hoe groot u het moet zijn, hoe u het wilt gebruiken en welke prijs u bereid bent te besteden. Een opblaasbaar zwembad moet op een vlakke ondergrond worden geplaatst, vrij van puin, omdat stokken en rotsen door het zwembad kunnen prikken waardoor het lekt. Ouders zijn dol op de extra grote zonnescherm van dit Intex-zwembad, waardoor het veiliger is voor jongere kinderen om urenlang in een opblaasbaar zwembad te spelen zonder zich zorgen te maken over de zon. Gebruik het niveau van een timmerman om de kwaliteit van uw tuin te controleren en breng indien nodig aanpassingen aan het oppervlak van uw buitenruimte aan, hetzij door aarde toe te voegen om het gebied waterpas te maken of door een ander gebied te kiezen om het opblaasbare zwembad te plaatsen.

.